Με τρόπο που αρμόζει σε Ρόι Κιν σχολίασε ο… Ρόι Κιν τον λόγο που οι Μάουντ και Τσίλγουελ τέθηκαν σε καραντίνα. Οι δυο άσοι της Αγγλίας έπρεπε ν’ απομονωθούν βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου, επειδή μετά το ματς με τη Σκωτία συνομιλούσαν επί αρκετή ώρα με τον Μπίλι Γκίλμουρ (ο οποίος διαγνώστηκε με κορωνοϊό).
Φιλοξενούμενος λοιπόν σε εκπομπή, ο εμβληματικός αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχολίασε το γεγονός, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Γιατί να μιλήσεις με αντίπαλο 20 λεπτά; Δεν έχει κανένα νόημα! Δεν μιλάω σε κανέναν περισσότερο από πέντε λεπτά».
Κι όταν ο παρουσιαστής του είπε «εύχομαι η γυναίκα σου να έχει περισσότερα από πέντε λεπτά για να μπορεί να σου μιλήσει», απάντησε εξίσου κοφτά:
«Όχι, ποτέ»!
Roy Keane in top form tonight ?????? pic.twitter.com/xg5f4RYWIO
— Damian Flynn (@Redgatebldstk) June 22, 2021
Διαβάστε Επίσης
Τραυματίστηκε και χάνει το υπόλοιπο Euro ο Ντε Γιόνγκ! Ο παίκτης του Euro με τις περισσότερες ντρίμπλες είναι… έκπληξη! Σάουθγκειτ: «Θα δείξουμε καλύτερα πράγματα στα ‘νοκ άουτ΄»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






