Euro

Σέρχιο Ράμος: «Θα κάνω να σκάσουν όσους με κατακρίνουν»

Οι επικριτές του θα σωπάσουν σύντομα, όπως τονίζει ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος έχει δεχθεί μια «επίθεση» μετά το πέναλτι που έκανε χθες, που ήταν και το τέταρτο στο οποίο υπέπεσε τη φετινή σεζόν.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στο τέταρτο του πέναλτι υπέπεσε χθες ο Σέρχιο Ράμος, στο ματς κόντρα στην Ιταλία στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ και έκτοτε έχει αρχίσει να κατακρίνεται από πολλούς.

Σύντομα, πάντως, οι επικριτές του θα σταματήσουν όπως επισημαίνει ο σέντερ μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης: «Αυτοί που με κατακρίνουν πρέπει να το απολαύσουν όσο είναι καιρός, γιατί πρόκειται σύντομα να τους κάνω να σκάσουν».

Όσο για την χθεσινή φάση δήλωσε: «Όλοι κάνουν λάθη, ακόμη και ο Μπουφόν, η μόνη διαφορά είναι πως στην Ιταλία μπορεί να σε χειροκροτήσουν, ενώ στην Ισπανία να σε γιουχάρουν».

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x