Euro

Θα τραγουδήσει και τους δύο ύμνους ο Εντουάρντο! (video)

Ο γεννημένος στη Βραζιλία, αλλά πολιτογραφημένος Κροάτης Εντουάρντο ντα Σίλβα θα τραγουδήσει τους ύμνους και των δύο… πατρίδων του στην πρεμιέρα του Μουντιάλ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σημεία των καιρών… Ο Εντουάρντο ντα Σίλβα έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Βραζιλία, αλλά η καριέρα του τον έφερε στην Κροατία που τον έκανε δικό της και τον έχρισε διεθνή. Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε να η δεύτερη πατρίδα του να αναμετράται με τη… φυσική του στην πρεμιέρα του Μουντιάλ.

Ο ίδιος θα βρεθεί σίγουρα σε δύσκολη θέση, αλλά σύμφωνα με τη μητέρα του, ο 31χρονος άσος θα τραγουδήσει τους εθνικούς ύμνους και των δύο χωρών.

«Θα τραγουδήσει και τους δύο ύμνους. Είναι Κροάτης για… δουλειά, αλλά στην καρδιά του είναι Βραζιλιάνος», δήλωσε η μητέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x