Γενικά

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κωφών: Στην «8άδα» η Εθνική ανδρών με το 1-1 κόντρα στη Σκωτία

Το επόμενο παιχνίδι νοκ άουτ της Εθνικής, στην προσπάθειά της να προκριθεί στην 4άδα είναι την προσεχή Τρίτη (28/5), με αντίπαλο την πανίσχυρη Γαλλία.

Σ’ ένα παιχνίδι με αντίπαλο τη Σκωτία, τι οποίο κρίθηκε μετά το 90’ και έληξε 1-1, η Εθνική ομάδα πέρασε στην 8άδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Κωφών ανδρών, που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Αν και προηγήθηκε στο 89’ με γκολ του Παυλόπουλου οι Σκωτζέζοι είχαν την…απάντηση και στις καθυστερήσεις (94’) με απευθείας χτύπημα φάουλ ισοφάρισαν σε 1-1. Αυτό όμως δεν στοίχισε στους παίκτες του Γιώργου Καρατζά και με μια νίκη (5-1 επί της Ουαλίας) και τη σημερινή ισοπαλία πέρασαν στην 8άδα, ως 3οι στο Β’ Όμιλο.

Αυτό το 1-1 δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού, καθώς η εθνική μας ομάδα, είχε πολλές ευκαιρίες, να πετύχει γκολ, με τους Σκωτσέζους να μην την απειλούν σε κανένα σημείο του αγώνα. Το γκολ της ισοφάρισης τους ήρθε από στημένη φάση.

Το επόμενο παιχνίδι νοκ άουτ της Εθνικής, στην προσπάθειά της να προκριθεί στην 4άδα είναι την προσεχή Τρίτη (28/5), με αντίπαλο την πανίσχυρη Γαλλία.

Εθνική Ελλάδος (Γιώργος Καρατζάς): Ανδρεουσόπουλος, Τσιάνος, Καράμπελας, Κοντογιάννης, Γεωργιάδης, Σπίνουλας, Σκέμπι, Καραπιπέρης, Ρουφας, Παυλόπουλος, Ιωαννίδης.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Τρικαλίτης, Μικελάτος, Τσουτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x