Ιταλία

Ευθεία επίθεση σε Στραματσόνι: «Είναι κρετίνος!»

Την οργή του δημάρχου Μπενεβέντο προκάλεσαν τα τελευταία σχόλια του Αντρέα Στραματσόνι, με τον Κλεμέντε Μαστέλα να τον χαρακτηρίζει «κρετίνο».

Ευθεία επίθεση στον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού και νυν της Σπάρτα Πράγας εξαπέλυσε ο δήμαρχος του Μπενεβέντο, με αφορμή τα τελευταία σχόλια του Ιταλού τεχνικού μετά την ήττα της ομάδας του από τη Βικτόρια Πλζεν.

Συγκεκριμένα, ο «Στράμα» είπε: «Δεν είμαστε η Μπενεβέντο, ξέρετε», αφήνοντας σαφέστατους υποτιμητικούς υπαινιγμούς για την ομάδα που μετρά 8 ήττες σε ισάριθμα ματς στη Serie A.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την τοποθέτηση, το λόγο πήρε ο δήμαρχος της πόλης του Μπενεβέντο, Κλεμέντε Μαστέλα, μιλώντας με πολύ βαριές εκφράσεις για τον 41χρονο προπονητή.

«Δεν είμαστε ο Στραματσόνι, ξέρετε. Ο πρώην προπονητής της Ίντερ μίλησε σαν κρετίνος, κάτι που ματς που μας αφήνει κατά κάποιο τρόπο με ανοιχτό το στόμα και είναι ειλικρινά απαράδεκτο.

Ελπίζω η Ένωση των προπονητών θα παρέμβει και θα ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα της Μπενεβέντο και την πόλη του Μπενεβέντο», είπε ο δήμαρχος και πράγματι ο Αντρέα Στραματσόνι απολογήθηκε, δίνοντας τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

«Απλά ανέφερα την Μπενεβέντο γιατί αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Serie A. Ζητώ συγνώμη από αυτούς που νιώθουν προσβεβλημένοι, αλλά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.

Κατάγομαι από την περιοχή, όπως και η γιαγιά μου. Έχω την οικογένειά μου εκεί ποτέ δεν θα πρόσβαλα την πόλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x