Stoiximan Super League

Έχει πλέον τον τρόπο του ο Ατρόμητος!

Λύση για να νικάει ακόμη και στην κακή του μέρα βρήκε ο Κορακάκης στον Ατρόμητο. Παρότι η Βέροια τους έβαλε δύσκολα οι Περιστεριώτες πήραν δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη χάρη σε τέρμα του Τόνσο (1-0).

Ατρόμητος και στην κακή του μέρα. Οι Περιστεριώτες δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στην Βέροια, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να φτάσουν στην δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη τους με σκορ 1-0.

Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Κορακάκη ήταν ο Τόνσο (26'), που βρήκε δίχτυα ύστερα από όμορφο συνδυασμό με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι Περιστεριώτες, όμως η αδυναμία τους να καθαρίσουν το ματς έφερε έντονο άγχος στο φινάλε, όπου η «βασίλισσα του Βορρά» πίεσε για την ισοφάριση.

Το ματς:



Τίποτα το ιδιαίτερο δεν είχε το πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας όμως μπλόκαρε από την πίεση των παικτών της Βέροιας στον χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ενοχλήσει ιδιαίτερα την άμυνα του Λόπες.

inner

Η λύση για τους Περιστεριώτες δόθηκε σχετικά εύκολα, όταν ο Παπαδόπουλος με τον Τόνσο συνδυάστηκαν εξαιρετικά με τον δεύτερο να πλασάρει εύστοχα από κοντινή απόσταση (26’). Από εκεί και πέρα η ομάδα του Κορακάκη είχε τον απόλυτο έλεγχο. Παρά τις προσπάθειες της «βασίλισσας του Βορρά», η άμυνα του Γκορμπούνοφ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και οι γηπεδούχοι μπήκαν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Πιο ζωηρό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο για την Βέροια, που μπήκε πιο δυνατά και έχασε μεγάλη ευκαιρία να απαντήσει με τον Μεληκιώτη. Οι Περιστεριώτες έχοντας το προβάδισμα στην… τσέπη έδωσαν χώρο και προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να δημιουργήσουν ιδιαίτερους κινδύνους. Απ’ την πλευρά της, η ομάδα του Γράφα παρότι κυκλοφορούσε με μεγαλύτερη ευκολία την μπάλα αδυνατούσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή.

inner

Τα λεπτά περνούσαν και το άγχος μεγάλωνε για τους γηπεδούχους, αφού δεν μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα και να καθαρίσουν το παιχνίδι. Η Βέροια ρίσκαρε στο φινάλε κι άρχισε με γεμίσματα να προβληματίζει την αντίπαλη άμυνα.Μάλιστα, είχε τις προϋποθέσεις να φτάσει στο γκολ, όμως η παίκτες της ήταν απρόσεκτοι στην τελική προσπάθεια και τελικά έφυγαν με άδεια χέρια από το Περιστέρι.

Οι συνθέσεις:



Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ - Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο - Ούμπιντες, Κεϊτά - Βασιλείου, Τόνσο, Στόιτσεφ (60’ Μπάγκα) – Παπαδόπουλος (63’ Λε Ταλέκ)

Στον πάγκο: Νίκος Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Κοντοές, Μπαστακός, Κατράνης

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Λόπες, Μαλόν, Καλί, Μαραγκός, Ναβαλόφσκι - Μπαλάφας, Άρτσε – Μεληκιώτης (69’ Βίτι), Σισίνιο (88’ Αντώνης), Χαροντάκης (61’ Βασιλαντωνόπουλος) - Καπετάνος

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μελίσσης, Ασίγκμπα, Σισοκό

Διαιτητής: Νίκος Πουλημάς

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x