Κύπρος

«Έχει συμφωνήσει με ΑΠΟΕΛ ο Κρέσπο»

Το «σίριαλ» Ανχελ Κρέσπο στην Κύπρο συνεχίζεται, αφού την Πέμπτη υπήρξε δημοσιεύμα για προφορική συμφωνία του Ισπανού σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ με τον ΑΠΟΕΛ.

Η ιστοσελίδα «Goal.philenews.com» έγραψε την Πέμπτη πως υπάρχει προφορική συμφωνία του Ανχελ Κρέσπο με τον ΑΠΟΕΛ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά, το δημοσιέυμα:

«Ο Κρέσπο είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Ο Σωφρόνης Αυγουστή τον έχει πρώτο στη λίστα και είναι αλήθεια πως το τελευταίο 48ωρο όλες οι προσπάθειες του προέδρου των "γαλαζοκιτρίνων" έχουν επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Κρέσπο "έπεσε", σε σχέση με τα λεφτά που ζητούσε πριν από δέκα ημέρες, και η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι ορατή, με τις πληροφορίες μας να λένε πως τα έχουν βρει προφορικά.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ βλέπει στο πρόσωπο του Κρέσπο έναν παίκτη με προσωπικότητα και με ικανότητα να ξεκινά το παιχνίδι της ομάδας από την αμυντική γραμμή. Για αυτό και έχει ζητήσει από τον κ. Πετρίδη αν χρειαστεί να κάνει και μικρή οικονομική υπέρβαση για την ευόδωση των επαφών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x