Ιταλία

Έχουμε καταλάβει το έπος της Γιουβέντους;

Ίσως δεν έχει δοθεί η... πρέπουσα προσοχή αλλά η Γιουβέντους χρειάστηκε να κάνει ένα μυθικό ντεμαράζ για να φτάσει σε ακόμη ένα πρωτάθλημα φέτος. Διαβάστε αναλυτικά.

Σύμφωνοι είναι Γιουβέντους και διαθέτει το know how, σύμφωνοι έχει διαφορά ποιότητας με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου, ωστόσο αυτό που έκανε φέτος στη Serie A αξίζει επαίνους!

Γιατί οι μπιανκονέρι έτρεξαν ένα μυθικό σερί 24 νικών στα τελευταία 25 παιχνίδια τους(!) και κάπως έτσι βρέθηκαν να πανηγυρίζουν ήδη το 34ο scudetto της ιστορίας τους και πέμπτο συνεχόμενο.

Η εκκίνηση της σεζόν δεν ήταν καθόλου αισιόδοξη. Και πώς να είναι με τα αποτελέσματα που είχε η ομάδα του Αλέγκρι; Τέσσερις ήττες, τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες ο αρχικός απολογισμός, με την Γηραιά Κυρία να βρίσκεται πολύ πίσω από την κορυφή και όλοι να κάνουν λόγο για «αποκαθήλωση».

Κι όμως… Η καρδιά της πρωταθλήτριας, η ανωτερότητα που κάποια στιγμή βγήκε, αλλά και οι παίκτες κλάσης που διαθέτει ο ιταλικός σύλλογος, επανέφεραν το τρένο στις ράγες του.

Τι έγινε απ’ το τέλος Οκτωβρίου και μετά; Νίκες με Τορίνο, Έμπολι, Μίλαν, Παλέρμο, Λάτσιο, Φιορεντίνα, Κάρπι, Βερόνα, Σαμπντόρια, Ουντινέζε, Ρόμα, Κιέβο, Τζένοα, Φροζινόνε, Νάπολι, ισοπαλία με Μπολόνια, νίκες με Ίντερ, Αταλάντα, Σασουόλο, Τορίνο, Έμπολι, Μίλαν, Παλέρμο, Λάτσιο, Φιορεντίνα! Και από ΟΛΑ αυτά τα ματς (25), ΜΟΝΟ στα 8 δέχθηκε γκολ, που φυσικά δεν την απέτρεψαν απ' το να παίρνει τα τρίποντα.

Υπενθυμίζουμε: Όλος αυτός ο… σιδηρόδρομος ήρθε ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ! Έπος πραγματικό!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x