Κύπρος

Χάρισε το Σούπερ Καπ στην Ομόνοια ο Φαμπιάνο με τρεις αποκρούσεις στα πέναλτι!

Η Ομόνοια κατέκτησε το Σούπερ Καπ, με τον Φαμπιάνο, που «έπαιξε» έντονα για Ολυμπιακό, να αποκρούσει τρία πέναλτι στη… ρώσικη ρουλέτα.

Στην Ομόνοια το Σούπερ Καπ με σούπερ ήρωα τον Φαμπιάνο.

Το «τριφύλλι» και η Ανόρθωση ήρθαν 1-1 στην κανονική διάρκεια, ενώ δεν άλλαξε κάτι στην παράταση και στα πέναλτι… μίλησε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, ο οποίος είχε «παίξει» έντονα για Ολυμπιακό και είχε ακουστεί στο πρόσφατο παρελθόν για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Στο 14’, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακός, Μάρκο Σέποβιτς, άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα, με τον Χρυσοστόμου να ισοφαρίζει στο 43’ με ωραία κεφαλιά. Στο δεύτερο μέρος παρέμεινε η απόλυτη ισορροπία στο παιχνίδι, όπως και στην παράταση.

Στα πέναλτι ανέλαβε δράση ο Φαμπιάνο, ο οποίος απέκρουσε τρία πέναλτι. Αρχικά, ο Λόρια είπε «όχι» στον Γκόμεθ και στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος απέκρουσε τις εκτελέσεις των Καλτσά (1ο πέναλτι), Αβραάμ (3ο πέναλτι) και Λάφερτι (5ο πέναλτι), χαρίζοντας τον τίτλο στην Ομόνοια.

Oμόνοια: Φαμπιάνο, Σεχού, Λέζιακς, Λανγκ, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Χαραλάμπους (69' Ψάλτης), Παπουλής (77' Κακουλλής), Μποτέακ, Ντούρις (77' Σάββα), Τσέποβιτς

Στον πάγκο: Xοράτσκα, Ευαγγέλου, Σάββα, Κακουλλής

Ανόρθωση: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορέϊα, Αντωνιάδης, Κορρέα, Ιωάννου, Χουσμπάουερ, Χρυσοστόμου (77' Αβραάμ), Ρουσιάς (62' Χριστοφή), Ντέλετιτς (65' Καλτσάς), Λάφερτι

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Παρούτης, Χατζημιτσής, Διάκος, Γεωργαλλίδης, Κουμπαρής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x