Ισπανία

Αποθέωσε τον Μέσι ο Φάμπρεγκας: «Από την πρώτη μέρα στη Masia είπα… ουάου»

Ο Φάμπρεγκας μιλώντας για το παρελθόν και τη «Masia» αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας ότι αυτά που έκανε ο Αργεντινός σε εκείνη την ηλικία δεν τα έχει ξαναδεί ο ίδιος.

Με διθυραμβικά σχόλια εξιστόρησε τις αναμνήσεις που έχει με τον Μέσι ο Σεσκ Φάμπρεγκας, όταν ακόμη και οι δύο ήταν παιδιά στη «Masia» της Μπαρτσελόνα που φημίζεται για την «παραγωγή» ταλέντων.



Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός μέσος της Κόμο μιλώντας στο «BBC Sounds» έκανε αναδρομή στο παρελθόν και στα χρόνια της νιότης όταν ήταν συμπαίκτες με τον Μέσι στην ακαδημία των «μπλαουγκράνα», μη μπορώντας να κρύψει τον θαυμασμό του για εκείνον.

«Κανείς δε μπορούσε να τον σταματήσει. Από την πρώτη μέρα είπα... ουάου. Δεν έχω ξαναδεί κάποιον να παίζει έτσι, σε αυτήν την ηλικία. Όταν πήγα στην Άρσεναλ μετά από 3-4 μήνες είχα άδεια οπότε γύρισα στην Ισπανία. Ο πατέρας μου τότε είπε πως στην Βαρκελώνη γινόταν ένα τουρνουά που έπαιζε η Μπάρτσα με την Ρεάλ Μαδρίτης , τότε είπα Θεέ μου πρέπει να το σω. Ο Λέο φόραγε το 10. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, ποτέ ξανά. Πέρναγε τους παίκτες με τόση ευκολία που έπρεπε να του κάνουν σκληρά φάουλ για να τον σταματήσουν».

Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x