Ισπανία

Φαν ντερ Φάαρτ: «Ήμουν ο καλύτερος στην Μπέτις»

Την πρώην του ομάδα για τον τρόπο με τον οποίο τον διαχειρίστηκε κατηγορεί ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, τονίζοντας πως δεν έφταιγε για τη μη χρησιμοποίησή του στην Μπέτις.

"Βέλη" προς την πρώην ομάδα του εξαπέλυσε ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, ο οποίος δήλωσε πως δεν φταίει για τη σεζόν 2015-16. Ο πρώην Ολλανδός διεθνής μέσος πήρε μεταγραφή στην Ισπανία το καλοκαίρι του 2015, όμως αγωνίστηκε εννιά φορές με το σύλλογο της Ανδαλουσίας, χωρίς να σημειώσει γκολ και χωρίς να δώσει ασίστ, προτού "μετακομίσει" στη Δανία για λογαριασμό της Μίντιλαντ.

«Έπαιξα πολύ λίγο στην Μπέτις, αλλά, όταν ήμουν στο 100%, ήμουν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου», δήλωσε ο Φαν ντερ Φάαρτ, του οποίου το 40% του συμβολαίου πληρώνεται από τους Σεβιγιάνους, στην “De Telegraaf”. Μπορούσα να παίξω 90' υπό προϋποθέσεις, όμως ήμουν εκτός συνέχεια. Δεν έφταιγε η σωματική μου κατάσταση. Κοιταζόμουν στον καθρέφτη και ρωτούσα: «Τι έκανα λάθος; Δεν μπορούσα να βρω την απάντηση. Μια φορά προπονήθηκα πολύ καλά όλη την εβδομάδα, αλλά ούτε τότε μπόρεσα να μπω στην αποστολή. Τότε σκέφτηκα «το καλύτερο είναι να αποχωρήσω».

Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x