Oλλανδία

Φαν Ντερ Σαρ: «Θέλαμε να κρατήσουμε τον Τεν Χαγκ στον Άγιαξ, αλλά…»

Ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ δεν έκρυψε πως λυπάται για την αποχώρηση του Έρικ Τεν Χαγκ, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά στον Άγιαξ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άγιαξ, Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ, ευχαρίστησε τον Έρικ Τεν Χαγκ για τη συνεργασία και δεν έκρυψε πως θα ήθελε να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Όμως οι βλέψεις του Ολλανδού προπονητή (αλλά και τα 2 εκατ. που φέρεται να πήραν οι Ολλανδοί) τον οδήγησαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ήταν 4,5 σπουδαία χρόνια, αλλά θα θέλαμε να κρατήσουμε τον Έρικ για περισσότερο στον Άγιαξ. Τώρα θα κάνει το βήμα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου που συμμετέχει σε ένα φανταστικό πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε μαζί του και του οφείλουμε ευγνωμοσύνη για όσα πέτυχε με τον Άγιαξ ως τώρα, αλλά ακόμη δεν έχουμε τελειώσει. Μας απομένουν λίγα παιχνίδια και όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», τόνισε ο Φαν Ντερ Σαρ που είχε αγωνιστεί στη Γιουνάιτεντ ως τερματοφύλακας.

Η ιστοσελίδα του «Αίαντα» φιλοξενεί και δήλωση του ίδιου του Τεν Χαγκ. «Είμαι χαρούμενος που η συμφωνία οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε. Όμως αυτή τη στιγμή έχω ένα και μόνο ενδιαφέρον, τα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος. Θέλω να τελειώσω τη θητεία μου στον Άγιαξ με όμορφο τρόπο, με το πρωτάθλημα και την πρόκριση στο Champions League, όπου ανήκει αυτή η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x