Ελλάδα

Φαν'τ Σιπ: «Μείναμε πιστοί στην τακτική μας»

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, λέγοντας πως ήταν μαχητικοί και εφάρμοσαν όσα δούλεψαν στις προηγούμενες προπονήσεις.

Χαρούμενος για την ισοπαλία της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο εμφανίστηκε ο Τζον Φαν'τ Σιπ, λέγοντας πως οι παίκτες του έβγαλαν στο γήπεδο το πλάνο που είχε δουλευτεί στις περασμένες προπονήσεις.

«'Ηταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Είχαμε μόνο τρεις ημέρες για προετοιμασία, κάναμε καλές προπονήσεις και εφαρμόσαμε στο γήπεδο όσα δουλέψαμε. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση τους και την μαχητική τους εικόνα. Μείναμε πιστοί στην τακτική μας», είπε αρχικά.

Τα στοιχεία που οδήγησαν στην ισοπαλία απέναντι στο Νο1 της κατάταξης της FIFA: «Μείναμε συμπαγείς, πιέσαμε όπου έπρεπε. Είχαμε και δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Μασούρα και τον Μπακασέτα. Το Βέλγιο ανέβαινε όσο περνούσε η ώρα στο πρώτο μέρος, είχαν επικίνδυνες σέντρες από τα δεξιά, στο ημίχρονο αλλάξαμε, πήγαμε πίσω με πέντε παίκτες. Τους κόστισε και τους δυσκολέψανε σημαντικά. Πετύχαμε και ένα ωραίο γκολ από μία στημένη φάση. Ήταν ένας συνδυασμός, να παίζουμε το παιχνίδι μας όταν μας δίνεται η ευκαιρία αλλά και να τους δυσκολέψουμε το παιχνίδι τους, να τους βγάλουμε εκτός ρυθμού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x