Ισπανία

Φαρέ: «Έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με τον Κλοπ για την Μπαρτσελόνα»

«Βόμβα» με τις δηλώσεις του έριξε ο υποψήφιος για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Φαρέ, αφού, υποστήριξε πως έχουν γίνει συζητήσεις με τον Γιούργκεν Κλοπ για να αναλάβει την ομάδα.

Ο Κλοπ έχει συζητήσει ήδη σε πρώιμο στάδιο με την Μπαρτσελόνα, όπως δηλώνει ο Τζόρντι Φαρέ, υποψήφιος για την προεδρία του συλλόγου στην καταλανική έκδοση της Sport πυροδοτώντας τρελό σενάριο που πλανάται στον αέρα.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του για την προεδρία του ισπανικού συλλόγου ο Φαρέ μίλησε και μεταξύ άλλων πέταξε «βόμβα» που τινάζει στον αέρα ακόμη και τις προηγούμενες δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ που έκανε λόγο για διάλειμμα μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ.

«Εάν ο Κούμαν τα πάει καλά, θα συνεχίσει. Ωστόσο, φυσικά, και έχουμε δημιουργήσει το πλάνο μας και έχουμε ήδη ξεκινήσει αρκετές συζητήσεις με τον Γιούργκεν Κλοπ, επειδή φαίνεται πως εμείς ως Μπαρτσελόνα χρειαζόμαστε έναν τέτοιο προπονητή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός επιχειρηματίας.

Υπενθυμίζεται πως οι εκλογές στους «μπλαουγκράνα» έχουν προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2021 και ο Ρόναλντ Κούμαν έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x