Oλλανδία

Νίκησε την Καμπούρ και... συγκατοικεί στην κορυφή με την Αϊντχόφεν η Φέγενορντ

Η Φέγενορντ δεν δυσκολεύτηκε και επικράτησε με σκορ 1-0 της Καμπούρ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της Eredivisie και επανήλθε στην κορυφή με... συγκάτοικο την Αϊντχόφεν.

Σε ένα κατάμεστο «Ντε Κάιπ» η Φέγενορντ επικράτησε της Καμπούρ με σκορ 1-0 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της Eredivisie και επέστρεψε στην κορυφή έχοντας συγκάτοικο την Αϊντχόφεν. Ο Χάρτμαν στο 4' το γκολ των γηπεδούχων, παραμένει προτελευταία με 8 πόντους η προβληματική Καμπούρ.

Στο πρώτο μέρος η Φέγενορντ μπήκε αρκετά δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4' με τον Χάρτμαν να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ζοέλ Βιρτζίνια κάνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και στη συνέχεια με τον Χάνκο να σημαδεύει με κεφαλιά το δοκάρι φτάνοντας μια ανάδα από το 2-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Ιγκόρ Παϊσάο, πήρε την κεφαλιά μετά από υπέροχη σέντρα του Κιοτσκιού, με τον Βιρτζίνια να πραγματοποιεί μια συγκλονιστική επέμβαση κρατώντας το 1-0. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπέργκσμα, έφτασε πολύ κοντά στο 1-1 για την Καμπούρ καθώς η δική του κεφαλιά τράνταξε το δοκάρι του Μπίζλοου με το 1-0 να παραμένει ως τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε και η Φέγενορντ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η πρώτη καλή στιγμή για τη Φέγενορντ ήρθε στο 65' με τον Βάλεμαρκ να σουτάρει και τον Χόντερμεκερς να βάζει «στοπ» με σωτήριο τάκλιν. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Χιμένες βρήκε χώρο, έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 87' η ομάδα του Ρότερνταμ έφτασε πολύ στο να καθαρίσει το ματς όμως το σουτ του Χιμένες έφυγε σύριζα άουτ από το δοκάρι του Βιρτζίνια με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος.

Στην κορυφή η Φέγενορντ με 30 βαθμούς, όσους και η Αϊντχόφεν, μετά από 13 ματς, 17η θέση για την προβληματική Καμπούρ που μετρά ήδη 9 ήττες στο πρωτάθλημα.

Η επόμενη 14η αγωνιστική:


Παρασκευή 11/11
Σπάρτα Ρότερνταμ-Τβέντε (21:00)

Σάββατο 12/11
Φόλενταμ-Ουτρέχτη (17:30)
Έμμεν-Άγιαξ (19:45)
Αϊντχόφεν-Άλκμααρ (22:00)

Kυριακή 13/11
Ναϊμέγκεν-Βάαλβαϊκ (13:15)
Χρόνινγκεν-Φορτούνα Σιτάρντ (15:30)
Χέρενφεϊν-Καμπούρ (15:30)
Φέγενοορντ-Εξέλσιορ (17:45)
Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Φίτεσε (21:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x