Oλλανδία

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Άλκμααρ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας η Φέγενορντ

Τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Άλκμααρ, για την οποία δεν αγωνίστηκε ο Βαγγέλης Παυλίδης, πανηγύρισε η Φέγενορντ, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ολλανδίας!

Έκαμψε την αντίσταση της Άλκμααρ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας η Φέγενορντ.

Η ομάδα του Ρότερνταμ ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στο «Ντε Κάιπ», παίρνοντας τελικά τη νίκη με 2-0 χάρη σε γκολ των Γκεερτρούιντα (44’) και Νίεβκουπ (86’), με τον Βαγγέλη Παυλίδη να μένει εκτός αποστολής και να μην αγωνίζεται για λογαριασμό της Άλκμααρ.

Η Φέγενορντ άνοιξε το σκορ στο 21’ με τον Τράουνερ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω επέμβασης των VAR για οφσάιντ, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο 31χρονος αμυντικός τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά. Τελικά, οι γηπεδούχοι σκόραραν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (44’), μετά από στιμμένη φάση, σέντρα του Χάνκο και κεφαλιά του Γκεερτρούιντα. Απόντος του πρώτου της σκόρερ, η Άλκμααρ ήταν ακίνδυνη και απείλησε ελάχιστα, με τη Φέγενορντ να «κλειδώνει» τελικά τη νίκη-πρόκριση, με γκολ του Νίεβκουπ στο 86’.

Στον συναρπαστικό πρώτο προημιτελικό της ημέρας (7/2), η Καμπούρ επικράτησε 3-1 της Φίτεσε, παίρνοντας μια ιστορική πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35’ με σκόρερ τον Σμιτ, πριν οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίσουν με τον Μούσα στο 79’.

Ωστόσο, η χαρά τους κράτησε μόλις δύο λεπτά, αφού στο 81’ η Καμπούρ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 81’, με σκόρερ τον Φέντε Ντε Γιονγκ, πριν ο Σμιτ «κλειδώσει» την πρόκριση με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ολλανδίας:

Ναϊμέγκεν-Ντεν Χάαγκ 3-0
Καμπούρ-Φίτεσε 3-1
Φέγενορντ-Άλκμααρ 2-0
Γκρόνινγκεν-Φορτούνα Σιράρντ (8/2, 21:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x