Μια κακή παρένθεση ήταν η ήττα στο ντέρμπι από την Αϊντχόφεν για τη Φέγενορντ, με την ομάδα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι να νικάει εύκολα 3-1 τη Φόλενταμ για την 11η αγωνιστική της Eredivisie και να πιάνει την PSV στην κορυφή της βαθμολογίας με 28 βαθμούς.
Πρωταγωνιστής για ακόμα ένα ματς της ομάδας του Ρότερνταμ φέτος ήταν ο Αγιάσι Ουέντα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 19' και το διαμόρφωσε στο 89', φτάνοντας τα 13 γκολ ήδη μέσα στη σεζόν.
Ο Στάιν έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους στο 26', με τη Φόλενταμ να μειώνει προσωρινά 2-1 στο 59' με τον Φέερμαν, αλλά να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την πολύ ανώτερη Φέγενορντ και να μένει στους 2 βαθμούς μετά από 11 αγωνιστικές.
Νωρίτερα, η Γκόου Αχέντ Ιγκλς ηττήθηκε 1-0 από την Μπρέντα χάρη σε γκολ του Τάλβιτι στο 48' και έμεινε στην 11η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Μπρέντα που βρίσκεται στη 12η θέση.
Η 11η αγωνιστική της Eredivisie:
Παρασκευή 31/10
Αϊντχόφεν-Φορτούνα Σιτάρντ 5-2
Σάββατο 01/11
Άγιαξ-Χέρενφεν 1-1
Μπρέντα-Γκόου Αχέντ Ιγκλς 1-0
Φέγενορντ-Φόλενταμ 3-1
22:00 Τέλσταρ-Εξέλσιορ
Κυριακή 02/11
13:15 Χέρακλες-Τσβόλε
15:30 Χρόνινγκεν-Τβέντε
15:30 Σπάρτα Ρότερνταμ-Άλκμααρ
17:45 Ουτρέχτη-Ναϊμέγκεν
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






