Oλλανδία

Χαμός στην τελευταία προπόνηση της Φέγενορντ πριν το De Klassieker κόντρα στον Άγιαξ

Χιλιάδες οπαδοί της Φέγενορντ βρέθηκαν σήμερα στην προπόνηση της ομάδας για να εμψυχώσουν τους παίκτες ενόψει του αυριανού De Klassieker κόντρα στον Άγιαξ.

Μπορεί η κορυφή να έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό και η κατάκτηση της φετινής Eredivisie να είναι θέμα χρόνου από την Αϊντχόφεν, ωστόσο, οι φίλοι της Φέγενορντ δεν πτοούνται από το να ζήσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον Άγιαξ.

Συγκεκριμένα, χιλιάδες οπαδοί της ομάδας του Ρότερνταμ βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην προπόνηση του συλλόγου, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα με συνθήματα και καπνογόνα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «μπουστάρουν» τους ποδοσφαιριστές ενόψει του αυριανού εντός έδρας De Klassieker κόντρα στον «Αίαντα» για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ένα ντέρμπι που πέραν του γοήτρου έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, με τη Φέγενορντ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 52 βαθμούς και τον Άγιαξ στην τέταρτη με 47.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x