Ισπανία

Φέλιξ: «Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα και να παίξω στο καινούργιο Καμπ Νου - Μακάρι να έρθει ο Μπερνάντο Σίλβα»

Την επιθυμία του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος μίλησε και για την πιθανότητα μεταγραφής του Μπερνάρντο Σίλβα στους «μπλαουγκράνα».

Ο Ζοάο Φέλιξ βρήκε τη δική του… Ιθάκη στη Βαρκελώνη, πραγματοποιώντας με την Μπαρτσελόνα μια μεστή σεζόν, μετά από το κακό τελευταίο διάστημα της παρουσίας του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος μετράει εννέα γκολ και έξι ασίστ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και ξεκάθαρη επιθυμία του είναι να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», αφού είναι δανεικός από τους «ροχιμπλάνκος»

Αυτό, ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε, τονίζοντας ότι ελπίζει ο Τσάβι να αλλάξει τη σκέψη του και να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του συμπατριώτη του, Μπερνάρντο Σίλβα, προτρέποντας τους Ισπανούς να τον κάνουν δικό τους.

«Θα ήμουν ευτυχής να μείνω και να συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Ας δούμε τι θα γίνει του χρόνου, θα ήθελα πολύ να παίξω στο νέο Καμπ Νου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ελπίζω ο Τσάβι να αλλάξει γνώμη και να μείνει στην ομάδα. Έχει υπέροχες ιδέες και είναι ένας νεαρός προπονητής, εδώ οι οπαδοί της Μπάρτσα τον αγαπούν
», ενώ για τον Μπερνάρντο Σίλβα πρόσθεσε:

«Ελπίζω η Μπαρτσελόνα να πάει και να υπογράψει τον Μπερνάρντο Σίλβα. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός τύπος. Με ρωτάει συνέχεια για τη Μπαρτσελόνα γιατί η οικογένειά του μένει στη Βαρκελώνη. Του είπα ότι όλα είναι τέλεια και έτοιμα για να έρθει εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x