Oλλανδία

Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τον τελικό ανόδου Φένλο και Άλμερε

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός των playoffs ανόδου της Eredivisie με τη Φένλο και την Άλμερε να μένουν στο 1-1 έπειτα από ένα σκληρό παιχνίδι στο «Ντε Κελ».

Κόλλησαν στην ισοπαλία και μοίρασαν τις πιθανότητες τους για πρόκριση στον τελικό ανόδου, Φένλο και Άλμερε!

Σε ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι στο «Ντε Κελ» με σκληρά μαρκαρίσματα μια αποβολή αλλά και τρεις κίτρινες οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς αναφορικά με την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ ανόδου στην Eredivisie.

To σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 7' ο Μίτσελ Βαν Ρόιγεν όταν το φοβερό σουτ που εξαπέλυσε από την άκρη της περιοχής χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Μπάκερ για το 1-0.



Oι φιλοξενούμενοι πίεσαν και λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου ευτύχισαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Λιμπομπέ έκανε την υποδέχθηκε την μπάλα έξω από την περιοχή, ζύγισε το πόδι του και με όμορφο πλασέ παραβίασε την εστία του Φαν ντερ Γκουβ για το 1-1!



Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες θωράκισαν τα μετόπισθεν, με τους προπονητές να προχωρούν σε αλλαγές ώστε να φρεσκάρουν τα σύνολα τους.

Στο 70ο λεπτό η Άλμερε έμεινε δέκα παίκτες καθώς ο διαιτητής μετά από τη χρήση του VAR έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ντάνι Ποστ για ένα πολύν σκληρό μαρκάρισμα, με τις ισορροπίες να αλλάζουν.

Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων η Φένλο λίγο έλειψε να πάρει τη νίκη με τον Γιόχανσον να εξαπολύει ένα σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και τον τερματοφύλακα της Άλμερε να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ και να κρατά το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Πλέον οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στον τελικό των μπαράζ ανόδου το Σάββατο 3/6.

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό θα διεκδικήσουν επίσης σε διπλά ματς η Έμμεν με την Μπρέντα, με το πρώτο ματς να διεξάγεται την Τετάρτη (31/05).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x