Αγγλία

Φέργκιουσον: «Αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα η Λέστερ»

Η καλύτερη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ είναι η Λέστερ και αξίζει να πάρει περισσότερο από κάθε άλλον τον φετινό τίτλο, σύμφωνα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η Λέστερ αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ, σύμφωνα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που ανέφερε πως οι νίκες που παίρνει με 1-0, δείχνουν ότι αρνείται να χάσει.

«Η Λέστερ, δίχως αμφιβολία, είναι η καλύτερη ομάδα στην Πρέμιερ μέχρι στιγμής και αξίζει πέρα ως πέρα την κατάκτηση του τίτλου. Θα μπορούσε να σταθεί κανείς στην απειρία της ομάδας, αλλά η Λέστερ βγάζει απίστευτη ενέργεια σε αυτό το σημείο της σεζόν και ενότητα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος!

Έχει κερδίσει αρκετά από τα τελευταία παιχνίδια με ένα γκολ διαφορά και εγώ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ είχα πάρει τον τίτλο έχοντας πάρει αρκετά ματς με σκορ 1-0. Αυτά τα σκορ δείχνουν πως μια ομάδα αρνείται να χάσει και συνεχίσει ακάθεκτη περνώντας από δύσκολες έδρες.

Η Λέστερ έχει αποφασιστικότητα για να ολοκληρώσει την έκπληξη, δεν υπάρχει φόβος, ενώ, το γεγονός πως δεν υπάρχουν εντάσεις, προστριβές και νεύρα μεταξύ των παικτών και αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και της νοοτροπίας που έχει περάσει ο Ρανιέρι»
, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x