Πορτογαλία

Φερνάντο Σάντος: «Θέλω το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Πορτογαλία. Μπορούμε να το πάρουμε»

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη σε πορτογαλικό ΜΜΕ και επεσήμανε ότι είναι ένας εφικτός στόχος.

Την κατάκτηση της μεγαλύτερης διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, το Παγκόσμιο Κύπελλο, έθεσε ως μεγάλο στόχο της θητείας του, πλέον, στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας, ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη σε πορτογαλικό ΜΜΕ και επεσήμανε ότι είναι ένας εφικτός στόχος.

«Η Πορτογαλία έχει την υποχρέωση να πιστεύει ό,τι είναι πιθανό. Οφείλεις να το πιστεύεις με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη ότι μπορείς να νικήσεις. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό. Θέλω να είμαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής και αυτός είναι ο στόχος μου, προφανώς. Πιστεύω ότι είναι κάτι το πιθανό», τόνισε.

Ο Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε στο μεγάλο αστέρι της ομάδας, τον Κριστιάνο Ρονάλντο επισημαίνοντας ότι δεν βλέπει να έχει επηρεαστεί από τον... χρόνο. «Ο Ρονάλντο είναι ο Ρονάλντο και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την φυσική του κατάσταση. Το επίπεδό του είναι αυτό που ήταν και πριν από χρόνια», ανέφερε και συνέχισε:

«Είναι προετοιμασμένος για να παίζει μέχρι και τα 40 του χρόνια. Ειλικρινά όμως δεν ξέρω τι ακριβώς θα συμβεί. Μπορεί να φτάσει η στιγμή που ο ίδιος να πιστεύει ότι δεν έχει τις ίδιες ικανότητες. Δεν είναι ένας παίκτης που μπορεί να ρίξει τα στάνταρ του. Όταν νιώσει ότι δεν μπορεί να είναι ο Ρονάλντο...», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x