Stoiximan Super League

Φέρνει και Βαλένσια ο Αστέρας!

Ενισχύεται περαιτέρω στη μεσοεπιθετική του γραμμή ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς είναι κοντά στην απόκτηση του Χοσέ Αδόλφο Βαλένσια, ενώ από το βράδυ της Κυριακής είναι στην Ελλάδα ο Τσάβες.

Έφερε Τσάβες, φορτσάρει και για επιθετικό ο Αστέρας. Η ομάδα της Τρίπολης κινείται για την απόκτηση του Κολομβιανού, Χοσέ Αδόλφο Βαλένσια, που αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης και φέρεται ο παίκτης να είναι ήδη στην Ελλάδα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους Αρκάδες.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σάντα Φε, ενώ έχει περάσει από αρκετές ομάδες της Λατινικής Αμερικής. Η τελευταία είναι η Ροζάριο Σεντράλ που τον απέκτησε στις αρχές του 2014 και τον έδωσε δανεικό για λίγες μήνες στην Ιντεπεντιέντε. Την περυσινή σεζόν έκανε συνολικά 23 εμφανίσεις, τις οποίες συνδύασε με 5 γκολ.





Η ανάγκη για ενίσχυση στην επίθεση είναι μεγάλη στον Αστέρα, καθώς αποχώρησαν μέσα στον Ιανουάριο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Σκουρτάι. Οι διαπραγματεύσεις με την Αλαβές για τον πρώην παίκτη του Πλατανιά, Νταβίντ Τόρες, δεν είχαν το επιθυμητό φινάλε και στην παρούσα φάση η ισπανική ομάδα φαίνεται πως σκοπεύει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x