Stoiximan Super League

Φέρνει... Λατίνο χαφ ο Απόλλων Σμύρνης!

Βρήκε τον εκλεκτό του για τον άξονα ο Απόλλων Σμύρνης, με τις πληροφορίες του sportfm.gr να αναφέρουν πως έκλεισε χαφ από την Λατινική Αμερική και να αναμένεται την Πέμπτη στην Ελλάδα!

Αποσύρεται για τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς και πάει για... λάτιν ενίσχυση στον άξονα ο Απόλλων Σμύρνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr, οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας αποσύρονται από την περίπτωση του Βόσνιου χαφ του Ατρομήτου και έχουν ήδη βρει τον εκλεκτό για τον άξονα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή από την Λατινική Αμερική, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ αλλά και ως εσωτερικός μέσος.

Ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα για να οριστικοποιήσει την μεταγραφή του στον Απόλλωνα Σμύρνης, να δώσει περισσότερες λύσεις στον Γιώργο Παράσχο για τον άξονα και ουσιαστικά να κλείσει το ρόστερ εφόσον δεν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό και οικονομικά προσιτό για τα εξτρέμ!

Οι Αργεντινοί αναφερουν πως ο εκλεκτός είναι ο Ένζο Καλίνσκι, με τους ανθρώπους του Απόλλωνα να τηρουν προς το παρον σιγή ιχθύος.

Κάπως έτσι, στην Ελαφρά Ταξιαρχία αποκτούν μεγαλύτερο βάθος στον άξονα, όπου μέχρι στιγμής έχουν τους Σλίβκα, Φατιόν, Λαγό, Πατράλη και μπορεί να προσφέρει και ο Κολ ως εσωτερικός μέσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x