Τον δρόμο για την πατρίδα του παίρνει ένας – ένας οι ξένοι παίκτες της Ιντερ μετά την ολοκλήρωση της καραντίνας στην οποία είχαν μπει τις προηγούμενες 14 ημέρες.
Έτσι μετά τους Μπρόζοβιτς και Χαντάνοβιτς που επέστρεψαν σπίτια τους τώρα αποχωρούν από τη χώρα και οι υπόλοιποι. Ο Γοδίν αποχώρησε με προορισμό την Ουρουγουάη, ο Γιάνγκ και ο Έρικσεν για την Αγγλία και ο Λουκάκου για το Βέλγιο.
Φυσικά και αυτό γίνεται κατόπιν σχετικής άδειας της διοίκησης της ομάδας καθώς έχουν σταματήσει προπονήσεις και όλοι από αυτούς αισθάνονται περισσότερο σίγουροι για την υγεία τους εάν φύγουν από την Ιταλία η οποία έχει πληγεί αρκετά από τον κορωνοϊό.
Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι το πότε θα επιστρέψουν στην Ιταλία κάτι αρκετά λογικό καθώς δεν έχει ξεπεραστεί η πανδημία και δεν έχουν υπάρξει ακόμη διευκρινίσεις για το εάν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






