Πορτογαλία

Φιλίπε Σοάρες: «Η επιστροφή στην Πορτογαλία ήταν στα σχέδιά μου»

Όσα ανέφερε ο Φιλίπε Σοάρες μετά την επισημοποίηση του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ στη Φαμαλικάο.

Στην Πορτογαλία θα ολοκληρώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Φιλίπε Σοάρες, που δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Φαμαλικάο, μιας και δεν υπολογιζόταν στο rotation του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά την επισημοποίηση του δανεισμού του, ο 24χρονος ανέφερε πως ήταν στα σχέδιά του η επιστροφή στην πατρίδα του, τονίζοντας ότι είναι ενθουσιασμένος για τη νέα εμπειρία που ανοίγεται μπροστά του.

«Η επιστροφή στην Πορτογαλία ήταν στα σχέδιά μου και δεν το σκέφτηκα δύο φορές μόλις προέκυψε η πιθανότητα να υπογράψω για την Φαμαλικάο. Είναι ένας σύλλογος που πολλοί άνθρωποι βλέπουν με ενδιαφέρον, διότι έχει πάντα σπουδαίους παίκτες», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαι ενθουσιώδης για την εκπροσώπηση ενός συλλόγου που αναπτύσσεται και έχει επιδείξει πολλές δυνατότητες. Είμαι ένας έντονος, κοφτερός και δραστήριος παίκτης, το 100% μου θα παραμείνει πάντα στο γήπεδο», κλείνοντας:

«Είναι ένας σύλλογος με πολλούς οπαδούς. Είχα ήδη την ευκαιρία να παίξω στο Δημοτικό Στάδιο και θυμάμαι ότι εκείνη την περίοδο είχα μείνει έκπληκτος με την ενασχόληση που έχει ο κόσμος με τον σύλλογο. Ελπίζω ότι η ομάδα μπορεί να βασιστεί στην άνευ όρων υποστήριξή της. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους φέρουμε πολλή χαρά», ήταν οι δηλώσεις του ως παίκτες του Φαμαλικάο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x