Αντίθετος με την ανάδειξη πρωταθλητών σε διοργανώσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί δήλωσε ο προπονητής του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στο «Metropolis», ο Σπύρος Φιλίππου τόνισε ότι «δεν είναι στη φύση του ΠΑΟΚτσή να πανηγυρίζει τίτλους στα χαρτιά».

Δήλωσε βέβαιος ωστόσο ότι ακόμα και αν τελείωνε το πρωτάθλημα, οι παίκτριες του θα το κατακτούσαν, αναφέροντας ότι και οι αντίπαλοι αναγνώριζαν την ανωτερότητά τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φιλίππου

«Δεχόμαστε συγχαρητήρια μόνο για την καλή ομάδα που έχουμε και όχι για τον τίτλο.

Εμείς από την πρώτη στιγμή είχαμε ζητήσει διακοπή στο Πρωτάθλημα και να μην αναδειχθεί πρωταθλητής εφόσον δεν τέλειωσε η σεζόν. Χαίρομαι γιατί οι αντίπαλοι μας αναγνωρίζουν την ανωτερότητα μας και αναγνώριζαν ότι ήμασταν το απόλυτο φαβορί για να πάρουμε τον τίτλο.

Αλλά δεν πανηγυρίζουμε για αυτό το Πρωτάθλημα. Αν συνεχιζόταν το Πρωτάθλημα το πιο πιθανό ήταν να μεγαλώσει η διαφορά μας στη βαθμολογία. Αλλά τόσο εγώ όσο και οι αθλήτριες θέλαμε να παίξουμε αλλά πάνω απ' όλα είναι η υγεία. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ και 2,5 μήνες περιμέναμε τις εξελίξεις. Αλλά είναι ενάντια στη φύση του ΠΑΟΚτσή να πανηγυρίσει για έναν τίτλο σε ένα Πρωτάθλημα που δεν ολοκληρώθηκε.

Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να αναβαθμιστεί το άθλημα και να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Δεν γνωρίζω αν το τμήμα θα ενταχθεί στην ΠΑΕ και θα φύγει από τον ΑΣ ΠΑΟΚ που μας παρέχει τα πάντα. Αν πάμε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα μπορούμε να φέρουμε και καλύτερες αθλήτριες.

Παράλληλα και άλλες ομάδες θα μπορέσουν να ενισχυθούν αν πάμε σε επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Είναι μια καλή στιγμή να γίνει αυτό. Φυσικά το μπάτζετ της ομάδας μας αν γίνει αυτό θα αυξηθεί και ο ΠΑΟΚ θα γίνει πιο ανταγωνιστικός στην Ευρώπη».

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.