Ισπανία

Φήμες για επιστροφή Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Πρώτος και μοναδικός στόχος ο Νεϊμάρ για την Μπαρτσελόνα που σκέφτεται ακόμη και ανταλλαγή με Γκριεζμάν στην Παρί προκειμένου να τον κάνει ξανά δικό της.

Άμεση αντίδραση στην πτώση της Μπαρτσελόνα θέλει ο Ζοζέπ Μπαρτομέου σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα και για τον λόγο αυτό το όνομα του Νεϊμάρ για επιστροφή και ενεργό ρόλο είναι πρώτο στη λίστα των μεταγραφών.

Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν θεωρείται ως η μοναδική επιλογή αυτή την κρίσιμη περίοδο για να επιστρέψει και να αλλάξει τα δεδομένα των «μπλαουγκράνα» που βιώνουν μια εικόνα αποσύνθεσης.

Ωστόσο, η μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού θα κοστίσει πολλά στους Καταλανούς που λόγω της πανδημίας είδαν δραστική μείωση πόρων. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sport η Μπαρτσελόνα πρόκειται να προτείνει τον Αντούα Γκριεζμάν ως επιλογή για ανταλλαγή στους Γάλλους.

Έπειτα από τρία χρόνια η ομάδα της Βαρκελώνης ζητά επειγόντως την επιστροφή του 28χρονου αστέρα της Παρί ο οποίος, ωστόσο, έχει δηλώσει πως παρά την πρώτη χρονιά που δεν ήταν και στα καλύτερα του τώρα φήμες τον θέλουν να συζητά για ανανέωση με την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x