Ιταλία

Βλέπει Καβάνι για το καλοκαίρι η Φιορεντίνα

Την περίπτωση του Έντισον Καβάνι, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει η Φιορεντίνα για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Η Φιορεντίνα έχει αρχίσει ήδη τον αγωνιστικό της σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, εξετάζοντας διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Μία από αυτές είναι και του Έντισον Καβάνι, του πολύπειρου Ουρουγουανού φορ.

Ο «ματαντόρ» μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν, αφού δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάπως έτσι, έχει αρχίσει ήδη να δέχεται κρούσεις από διάφορα κλαμπ, με μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 35χρονο επιθετικό να είναι η Μπόκα Τζούνιορς.



Παρόλα αυτά, ο Καβάνι βρίσκεται στη λίστα της Φιορεντίνα ενόψει της νέας σεζόν και ο τεχνικός των «βιόλα» Βιτσέντσο Ιταλιάνο φέρεται να έχει δώσει το «ΟΚ» για να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Ο Καβάνι έχει γράψει τη δική του ιστορία στην Ιταλία, πρώτα με τη φανέλα της Παλέρμο και στη συνέχεια με αυτή της Νάπολι, όντας ιδιαίτερα αγαπητός στον ιταλικό νότο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ντανούμπιο, πέρασε από τους δύο ιταλικούς συλλόγους για να ακολουθήσουν οι Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είναι 130 φορές διεθνής με την Ουρουγουάη, έχοντας σκοράρει 54 τέρματα με το εθνόσημο στο στήθος. Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ έχει 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 2 γκολ, ενώ έχει και μία ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x