Ιταλία

Η Φιορεντίνα έδωσε φέτος 4 τελικούς και τους έχασε όλους!

Εξαιρετική δουλειά τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στην Primavera της Φιορεντίνα, ωστόσο αμφότερες συμμετείχαν συνολικά σε τέσσερις τελικούς και δεν νίκησαν σε κανέναν.

Η Φιορεντίνα αποτελεί μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια προοδεύει και αναπτύσσεται σε όλα τα κομμάτια. Με το σκάουτινγκ της ομάδας να βρίσκεται πλέον σε υψηλό επίπεδο, στελεχώνοντας με σημαντικούς ποδοσφαιριστές την ανδρική ομάδα και τις ακαδημίες, ενώ ο ιδιοκτήτης Ρόκο Κομίσο φροντίζει ο σύλλογος να μην ξεφεύγει οικονομικά και να κάνει πετυχημένες επιλογές.

Φέτος, η σεζόν κύλησε ιδανικά για τους «βιόλα». Μέχρι και την ημέρα των τελικών, όπου εκεί υπήρξε η απόλυτη... καταστροφή, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι.

Η Φιορεντίνα λοιπόν αγωνίστηκε συνολικά φέτος σε τέσσερις τελικούς. Δύο έδωσε η ανδρική ομάδα και άλλες δύο η Primavera. Δεν κατάφερε, όμως, να κερδίσει κανέναν και έφυγε με άδεια χέρια.

Η ανδρική ομάδα έχασε με 2-1 στον τελικό του Coppa Italia από την Ίντερ, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και από τη Γουέστ Χαμ σε αυτόν του Europa Conference League.

Όσον αφορά την Primavera, έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος όπου γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Λέτσε, ενώ στον αντίστοιχο τελικό του Κυπέλλου, ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρόμα.

Η Φιορεντίνα έφτασε στην πηγή, αλλά έμεινε με τη... δίψα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x