Ιταλία

Derby della Madonnina δια κεφαλιάς Λουκάκου!

Στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας -εκεί όπου θα βρει τη Μίλαν- έστειλε την Ίντερ με κεφαλιά στο 119' του ματς (1-2) με τη Φιορεντίνα ο Βέλγος επιθετικός.

Και τώρα Derby della Madonnina!

Την ευκαιρία του συναπαντήματος της Ίντερ με τη Μίλαν στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου, μετά την επική εκτός έδρας πρόκριση -στην παράταση- με 2-1 των «νερατζούρι» επί της Φιορεντίνα την Τετάρτη (13/1).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν «φορτσάτοι» στο πρώτο ημίχρονο της νοκ-άουτ αναμέτρησης, στο οποίο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα, κατάφεραν να «εξαργυρώσουν» τη συχνή παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ με εκτέλεση πέναλτι του Αρτούρο Βιδάλ στο 40’ (το κέρδισε ο Αλέξις Σάντσες), παράβαση που δόθηκε μέσω του VAR.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είδαν το ίδιο… έργο, αλλά από την ανάποδη, όταν στο 43’ άλλαξε -μέσω βίντεο- απόφαση για υπέρ τους πέναλτι. Εντέλει, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 57’, με σουτάρα του Κριστιάν Κουαμέ, ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή των «νερατζούρι».





Έκτοτε έως και το τελευταίο σφύριγμα για την κανονική διάρκεια του αγώνα, οι «βιόλα» ισορρόπησαν αρκετά το ματς. Ωστόσο, οι δύο πορτιέρε, Πιέτρο Τερατσιάνο και Σαμίρ Χαντάνοβιτς, έβαζαν αλλεπάλληλα «στοπ», με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Στο έξτρα ημίωρο, έλαβε χώρα ένας επιθετικός «μονόλογος» από την Ίντερ. Με τους φιλοξενούμενους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, σημαντικότερες όλων εκείνες των Σάντσες, Έρικσεν και Λουκάκου. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι, ο τελευταίος διαμόρφωσε το 2-1 με κεφαλιά στο 119’, στέλνοντας τους «νερατζούρι» στους «8» απέναντι στη Μίλαν.




Διαβάστε ακόμα:

Μπαρέλα: «Ο Λουκάκου μοιάζει με τον Σακίλ Ο'Νιλ»

Μκιταριάν: «Είμαι χαρούμενος στην Ρόμα»

Κύπελλο Ιταλίας: Δοκιμασίες για τους μεγάλους στη φάση των «16»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x