Ιταλία

Φιορεντίνα: Ραντεβού με Παλαντίνο για την τεχνική ηγεσία μετά τον τελικό με Ολυμπιακό!

Οι άνθρωποι της Φιορεντίνα θα έχουν ραντεβού με τον προπονητή της Μόντσα, Ραφαέλε Παλαντίνο, ώστε να διαδεχτεί τον Βιτσέντζο Ιταλιάνο στην τεχνική ηγεσία.

Η Φιορεντίνα έχει στρέψει το βλέμμα της στον τελικό του Conference League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena» την ερχόμενη Τετάρτη. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας προχωρούν και τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο δεν πρόκειται να συνεχίσει τη νέα σεζόν στον πάγκο των «βιόλα», ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο ματς της Τετάρτης, αφού δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Κάπως έτσι, οι διεργασίες για την εύρεση νέου προπονητή στη Φιορεντίνα συνεχίζονται και ο εκλεκτός είναι ο Ραφαέλε Παλαντίνο. Ο 40χρονος τεχνικός της Mόντσα πιθανότατα δεν θα παραμείνει στην ομάδα, αφού θα έχει προτάσεις από συλλόγους με μεγαλύτερες βλέψεις και η προοπτική των «βιόλα» του αρέσει.

Μάλιστα, την Πέμπτη ή την Παρασκευή, δηλαδή μέσα στο επόμενο 48ωρο από τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας, οι άνθρωποι της Φιορεντίνα θα βρεθούν με τον Παλαντίνο και ελπίζουν πως θα φτάσουν σε συμφωνία ώστε να αναλάβει την ηγεσία της ομάδας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x