Oλλανδία

«Σκόνταψε» με τη Φίτεσε η Αϊντχόφεν και έκανε... δώρο σε Παυλίδη-Χατζηδιάκο

Η Αϊντχόφεν πέταξε την ευκαιρία και δυο βαθμούς στο Άρνεμ απέναντι στη Φίτεσε (1-1), υποχώρησε στην τέταρτη θέση της Eredivisie και έκανε... δώρο στην Άλκμααρ του Παυλίδη και του Χατζηδιάκου.

Έδωσε... ζωή στη Φίτεσε και ελπίδες στην Άλκμααρ των Χατζηδιάκου και Παυλίδη η Αϊντχόφεν. Η ομάδα του Φαν Νίστενλροϊ δεν αξιοποίησε το προβάδισμα που πήρε από το όγδοο λεπτό με το γκολ του Τσάβι Σίμονς, ισοφαρίστηκε με το αυτογκόλ του Σανκαρέ και άφησε δύο βαθμούς (1-1) στο Άρνεμ για την 26η αγωνιστική της Eredivisie.

Έκτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την PSV που υποχώρησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 53 βαθμούς, την στιγμή που η Φίτεσε απομακρύνθηκε τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη μένοντας μακριά από την ήττα μετά από τέσσερα ματς.

Oι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» την έδρα της Φίτεσε, με τον Τσάβι Σίμονς να παίρνει την μπάλα πίσω από κέντρο, να κάνει την κούρσα και με πλασέ μέσα από την περιοχή να νικά τον Σχέρπεν για το 0-1. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους η Αϊντχόφεν έχασε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της, όμως η κεφαλιά του Φάμπιο Σίλβα πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε με τη Φίτεσε να πιέζει για την ισοφάριση και να φτάνει σε αυτή με τον Σανγκαρέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδα του κάνοντας το 1-1 το οποίο έμεινε ως το τέλος.

«Χρυσός» βαθμός για τη Φίτεσε του Φιλίπ Κοκού, γκέλα ολκής για την Αϊντχόφεν που έπεσε από την 3η θέση και έδωσε το δικαίωμα στην Άλκμααρ να την προσπεράσει.

Αναλυτικά η 25η αγωνιστική

Παρασκευή (17/3)
Φόλενταμ-Φορτούνα Σιτάρντ 2-1

Σάββατο (18/3)
Ουτρέχτη-Γκόου Αχέντ Ινγκλς 1-2
Έμεν-Σπάρτα Ρότερνταμ 0-2
Βααλβάικ-Ναϊμέγκεν 1-3

Κυριακή (19/3)

Χρόνινχεν-Χέρενφεν 0-2
Άγιαξ-Φέγενορντ 2-3
Εξέλσιορ-Καμπούρ 4-1
Φίτεσε-Αϊντχόφεν 1-1
Τβέντε-Άλκμααρ (21:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x