Γερμανία

Φλικ: «Τα τελευταία δύο χρόνια θα μου είναι αξέχαστα»

Στις στιγμές που έζησε στον πάγκο της Μπάγερν στάθηκε ο Χάνσι Φλικ χαρακτηρίζοντας αξέχαστα τα δύο τελευταία χρόνια.

Μετά την ανακοίνωση της Μπάγερν για τη συμφωνία με τον Νάγκελσμαν για την τεχνική ηγεσία της, ήρθε και το «αντίο» του Χάνσι Φλικ.

Ο νυν τεχνικός της ομάδας παραδέχθηκε ότι οι στιγμές που έζησε στον πάγκο της Μπάγερν θα του είναι αξέχαστες και επεσήμανε την προσφορά που είχαν στις επιτυχίες και οι άλλοι άνθρωποι που εργάζονται στην ομάδα.

««Τα τελευταία δύο χρόνια θα είναι αξέχαστα για εμένα. Μου άρεσαν πολύ τα συναισθήματα, οι νίκες, οι τίτλοι, αλλά και η καθημερινή δουλειά στο γήπεδο. Ηταν απίστευτο. Η επιτυχία μπορεί να συμβεί μόνο δουλεύοντας μαζί», τόνισε ο Φλικ και συνέχισε:

«Ένας προπονητής δεν είναι τίποτα χωρίς την ομάδα του και ήμουν αρκετά τυχερός που γνώρισα φανταστικούς παίκτες εδώ στο Μόναχο και ένα προσωπικό που έχει κάνει απίστευτη δουλειά. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο Χέρμπερτ Χάινερ, καθώς και όλα τα στελέχη όπως ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ο Ολιβερ Καν και ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να προπονήσω αυτήν την υπέροχη ομάδα. Υπάρχει μόνο μια αρνητική πτυχή, αφού δεν μπορέσαμε να γιορτάσουμε αυτές τις μεγάλες επιτυχίες μαζί με τους φιλάθλους μας. Μας έλειψαν σε κάθε παιχνίδι. Εύχομαι στην Μπάγερν το καλύτερο, ήταν μεγάλη τιμή για εμένα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x