Γενικά

Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα στο EURO γυναικών 2017

Τρομοκρατικό χτύπημα θέλουν να αποτρέψουν στην Ολλανδία οι τοπικές αρχές, στο πλαίσιο του αγώνα ποδοσφαίρου για το EURO γυναικών 2017, μεταξύ Σκωτίας και Αγγλίας στην Ουτρέχτη.

Τους φόβους τους για τρομοκρατικό χτύπημα στο παιχνίδι Αγγλία-Σκωτία για το EURO γυναικών 2017, που θα διεξαχθεί στην Ουτρέχτη εξέφρασαν οι ολλανδικές αρχές.

Το Ισλαμικό Κράτος, είναι γνωστό για τις τακτικές του, να φανατίζει τους οπαδούς του, ώστε εκείνοι να ταξιδεύουν σε χώρες ως «μοναχικοί λύκοι» και να σπέρνουν τον θάνατο.

Ένα τέτοιο σενάριο, φαίνεται πως έχουν εντοπίσει οι αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες της Ολλανδίας, ενόψει του αγώνα και το έχουν μεταφέρει στις αρμόδιες αρχές της χωράς, ώστε να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Οι αρχές της UEFA από την πλευρά τους, αρχίζουν ήδη να περνούν τα μέτρα τους, για να εξασφαλίσουν την προστασία τόσο των ομάδων όσο και των οπαδών για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Μάλιστα στέλεχος της UEFA δήλωσε:«Συνεργαζόμαστε με την ολλανδική ομοσπονδία και είμαστε σε επαφές με τις τοπικές αρχές ώστε να ερευνήσουμε πολύ προσεκτικά το ζήτημα».

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 19 Ιουλίου και θα φιλοξενηθεί στο στάδιο «Galgenwaard».

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x