Ισπανία

Φοντ: «Ακόμη και τρέμπλ να κάνει ο Κούμαν, θα φύγει. Ο Τσάβι θα αναλάβει»

Απόλυτος εμφανίστηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Βίκτορ Φοντ, που τόνισε πως ο Ρόναλντ Κούμαν θα φύγει χωρίς συζήτηση ό,τι και να πετύχει, για να αναλάβει ο Τσάβι.

Με το έτσι θέλω θα φύγει ο Ρόναλντ Κούμαν όσα τρόπαια και να φέρει στην Μπαρτσελόνα αφού ο ιδανικός προπονητής που μπορεί να αναλάβει να φέρει στα ίσα την ομάδα είναι ο Τσάβι για τον Βίκτορ Φοντ.

Οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2021 στον ισπανικό σύλλογο και ο Βίκτορ Φοντ έχει ήδη αρχίσει την εκστρατεία του στα Μέσα ξεκαθαρίζοντας πως θα κινηθεί στο πλάνο που έχει θέσει για την ομάδα της Βαρκελώνης.

«Εάν γίνω εγώ πρόεδρος, ο Κούμαν δεν θα είναι προπονητής. Είναι μεν ένας θρύλος για την ομάδα και θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε που ανέλαβε αυτή την πρόκληση εν μέσω τέτοιων εξελίξεων που υπάρχουν στο σύλλογο. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και γιατί όχι να κερδίσει και το τρεμπλ. Εάν στο τέλος ήταν απαραίτητο και το ήθελε και εκείνος θα μπορούσε να συμβάλλει στο πλάνο που έχουμε στο μυαλό μας με άλλο τρόπο. Ο Τσάβι καταλαβαίνει ότι όλα τα κομμάτια της ομάδας πρέπει να ενώνονται», ήταν οι σαφείς δηλώσεις του Ολλανδού υποψήφιου προέδρου.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x