Oλλανδία

Γκέλα για Άλκμααρ και... χαμόγελα από Φέγενορντ - Νίκη για Ουτρέχτη με «χρυσό» σκόρερ τον Δουβίκα!

Την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας «πέταξε» η Άλκμααρ, μένοντας στο εκτός έδρας 1-1 με τη Φόλενταμ. Νίκη για την ανεβασμένη Ουτρέχτη με «χρυσό» σκόρερ τον Τάσο Δουβίκα!

Μοναδική ευκαιρία να ανέβει μόνη πρώτη - έστω και προσωρινά - στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Eredivisie... σπατάλησε η Άλκμααρ, η οποία γκέλαρε στην έδρα της Φόλενταμ (1-1), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Με τους Παυλίδη και Χατζηδιάκο να ξεκινούν για ακόμα ένα παιχνίδι βασικοί, η Άλκμααρ είχε τον έλεγχο του ματς, ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 62ο λεπτό. Στο 76', η Φόλενταμ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Οριστάνιο, για να έρθει επτά λεπτά αργότερα ο Όντγκααρντ να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Αποτέελσμα με το οποίο η Άλκμααρ έφτασε τους 41 πόντους, ούσα στο -1 από την πρωτοπόρο Φέγενορντ, η οποία αγωνίζεται αύριο.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρα, η Ουτρέχτη επιβεβαίωσε την ανοδική της πορείας, επικρατώντας εντός έδρας 1-0 της Χέρενφεν. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους δεν ήταν άλλος από τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 68' από την άσπρη βούλα. Μάλιστα, ο 23χρονος στράικερ βρήκε δίχτυα για τρίτη διαδοχική αγωνιστική, έχοντας σε αυτό το διάστημα πέντε γκολ!

Τέλος, χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις Έμεν-Φίτεσε (2-2) και Εξέλσιορ-Βάαλβαϊκ (0-0)...

Αναλυτικά η 20ή αγωνιστική:

Σάββατο (04/02)

Έμεν-Φίτεσε 2-2
Ουτρέχτη-Χέρενφεν 1-0
Φόλενταμ-Άλκμααρ 1-1
Φορτούνα Σιτάρντ-Σπάρτα Ρότερνταμ 0-0

Κυριακή(05/02)

Καμπούρ-Άγιαξ (13:15)
Γκόου Αχέντ Ίνγκλς-Ναϊμέγκεν (15:30)
Φέγενορντ-Αϊντχόφεν (15:30)
Χρόνινγκεν-Τβέντε (17:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x