Φορτσάρει για το «clasico» ο Αντρές Ινιέστα. O 32χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», έχει βάλει ως μεγάλο του στόχο να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και να αγωνιστεί κανονικά στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 3 Δεκεμβρίου.
Ο Ινιέστα έχει καταφέρει ήδη να ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του και βρίσκεται στο δεύτερο και πιο σημαντικό. Ο Καταλανός άσος κάνει συνεχώς ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, ενώ προπονείται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με άμμο, ώστε να δυναμώσει το γόνατό του!
Το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα θεωρεί πως ο Αντρές Ινιέστα θα καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα είναι έτοιμος στις 3 Δεκεμβρίου στο μεγάλο ισπανικό ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο «Καμπ Νόου».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






