Ελλάδα

Φουλάρει η Εθνική (pics)

Με διπλή προπόνηση στο Αϊντχόφεν συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής για το φιλικό με την Ολλανδία και το επίσημο με Γιβραλτάρ. Απών ο Κυριάκος Παπαδόπουλος από το απογευματινό πρόγραμμα.

Σε πλήρη εξέλιξη η προετοιμασία της Εθνικής για το φιλικό της Πέμπτης με την Ολλανδία και το επίσημο για τα προκριματικά του Μουντιάλ με το Γιβραλτάρ την άλλη Τρίτη.

Οι διεθνείς προπονήθηκαν και το πρωί και το απόγευμα στο Αϊντχόφεν, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να απουσιάζει από το δεύτερο πρόγραμμα, κατόπιν σχετικής άδειας που του παραχώρησε ο Μίχαελ Σκίμπε.

inner
inner

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Τοροσίδης –που είναι μια «ανάσα» από την Μπολόνια- θα ενσωματωθεί απόψε στην γαλανόλευκη. Από 'κει και πέρα, η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, στο Philips Stadion, ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου.

inner
inner

Τέλος, ο Σταμάτης Αντωνίου, στέλεχος της τεχνικής ομάδας της Εθνικής Ανδρών με αρμοδιότητα στην ανάλυση αγώνων, θα παρακολουθήσει αύριο το φιλικό ματς της Εσθονίας, αντιπάλου μας στα προκριματικά, με την Μάλτα και την 1η Σεπτέμβρη αυτό του Γιβραλτάρ με την Πορτογαλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x