Σκωτία

Φρένο στα «μωρά» της Μάδεργουελ με ανατροπή η Ρος Κάουντι

Το 1-0 του 74’ κατάφερε να ανατρέψει η Ρος Κάουντι, φεύγοντας με το σπουδαίο 2-1 από την έδρα της Μάδεργουελ. Σημαντική επικράτηση και για την Αμπερντίν, πέρασε 2-0 από την έδρα της Λίβινγκστον.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της (2-1) στο πρωτάθλημα της Σκωτίας πανηγύρισε σήμερα η νεοφώτιστη Ρος Κάουντι με φοβερή ανατροπή.

Και τι ανατροπή! Στην έδρα της Μάδεργουελ, η οποία βασισμένη στα νιάτα και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών της, προερχόταν από τρία συνεχόμενα τρίποντα και έβαζε πλώρη για να μπει σφήνα ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς.

Είναι απορίας άξιο το πως… κατάφεραν να πάνε οι δύο ομάδες χωρίς σκορ στην ανάπαυλα. Αρκετές φάσεις εκατέρωθεν (7-7 τα σουτ στο πρώτο ημίχρονο), αλλά και τους τερματοφύλακες των δύο κλαμπ να βρίσκονται σε πολύ καλή μέρα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και εξαργύρωσαν το καλό τους πρόσωπο με το άνοιγμα του σκορ από τον Άλεν Κάμπελ στο 61’. Ωστόσο, 14 λεπτά αργότερα ο Μπράιαν Γκράχαμ έφερε το ματς στα ίσα για την Ρος Κάουντι.

Ο «κλοιός» έσφιξε ακόμα περισσότερο για την Μάδεργουελ, όταν είδε στο 80’ τον Τζέικ Κάρολ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Όπως είναι φυσιολογικό, οι φιλοξενούμενοι άδραξαν την ευκαιρία. Ανέβασαν τις γραμμές τους, ισοφάρισαν με τον Ρος Στιούαρτ δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου και έτσι έφτασαν στην πολυπόθητη επικράτηση. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο τους επέτρεψε να πιάσουν στη βαθμολογία τη σημερινή τους αντίπαλο.

Στα υπόλοιπα δύο ματς της σημερινής μέρας στην Σκωτία το θέαμα ήταν φτωχότερο.

Από τη μία, η Αμπερντίν παίρνοντας σπουδαίο διπλό (2-0) στην έδρα της Λίβινγκστον, απέδειξε για άλλη μία φορά ότι φέτος θα διεκδικήσει στα ίσα την είσοδό της στην τελική τριάδα. Σκόρερ της οι Άντριου Κόνσινταϊν και Σαμ Κοσγκρόουβ στο 29’ και στο 93’, αντίστοιχα.

Από την άλλη, ως η πλέον αδιάφορη αναμέτρηση αποδείχτηκε εκείνη της Σεντ Μίρεν με την Χάμιλτον. Τα δύο κλαμπ έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν ούτε την πλειάδα ευκαιριών τους, ούτε το ότι αγωνιζόντουσαν με παίκτη παραπάνω από το 50’.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο (21/9)

Λίβινγκστον-Αμπερντίν 0-2
(29' Κόνσινταϊν, 90+ 3' Κοσγκρόουβ)

Μάδεργουελ-Ρος Κάουντι 1-2
(61' Κάμπελ - 75' Γκράχαμ, 88' Στιούαρτ)

Σεντ Μίρεν-Χάμιλτον 0-0

Κυριακή (22/9)

Σεντ Τζόνστον-Ρέιντζερς (14:15)
Σέλτικ-Κιλμάρνοκ (15:00)
Χιμπέρνιαν-Χαρτς (17:00)

Η επόμενη αγωνιστική (7η):

Σάββατο (28/9)

Χιμπέρνιαν-Σέλτικ (14:30)
Χάμιλτον-Λίβινγκστον (17:00)
Κιλμάρνοκ-Ρος Κάουντι (17:00)
Ρέιντζερς-Αμπερτίν (17:00)
Σεντ Τζόνστον-Μάδεργουελ (17:00)
Σεντ Μίρεν-Χαρτς (17:00)

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x