Ελλάδα

Φύσσας για Γιακουμάκη: «Χρειαζόμαστε παίκτες σαν και αυτόν, στο χέρι του να πάει ακόμα καλύτερα»

Ο αθλητικός διευθυντής Εθνικής, Τάκης Φύσσας, που έχει παίξει στη Σκωτία με τη φανέλα της Χαρτς, μίλησε για το Γιώργο Γιακουμάκη και τις εξαιρετικές του εμφανίσεις -και- με τη φανέλα της Σέλτικ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πραγματοποίησε για δεύτερη σερί σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις, αυτήν τη φορά στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, οδηγώντας τη Σέλτικ στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ βγήκε πρώτος σκόρερ, όπως και πέρυσι, στην Ολλανδία!

Για τον 28χρονο επιθετικό, λοιπόν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής, Τάκης Φύσσας, ο οποίος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "footballscotland" ανέφερε τα εξής: «Όταν άκουσα ότι η Σέλτικ ενδιαφέρεται για αυτόν και ήθελε να πάει εκεί, του μίλησα για το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο. Του είπα ότι το πρωτάθλημα της Σκωτίας θα ήταν τέλειο για αυτόν. Είναι δυνατός, είναι έξυπνος, βάζει γκολ, δουλεύει για την ομάδα και είχε την κατάλληλη εμπειρία για να πάει καλά. Αλλά νομίζω ότι μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα την επόμενη σεζόν με τη Σέλτικ. Ελπίζω να μην τα πάει καλά απέναντι στην Χαρτς και αστειεύτηκα μαζί του για να μην παίζει τόσο καλά απέναντι στην παλιά μου ομάδα.

Τα πήγε τόσο καλά και του εύχομαι τα καλύτερα στη Σκωτία. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειαζόμαστε παίχτες σαν αυτόν για να παίζουν καλά σε ένα καλό πρωτάθλημα. Είναι στο χέρι του. Πρέπει να δείξει σε όλους ότι είναι σταθερός στις εμφανίσεις του και γίνεται καλύτερος. Είναι σημαντικό να δούμε τις εμφανίσεις του την επόμενη σεζόν. Το σημαντικό για τον Γιώργο είναι να δείχνει σε όλους ποιος είναι, και να προσπαθεί να γίνει καλύτερος. Ας δούμε πώς θα αντιδράσει. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα να έρθουν από αυτόν. Αν μπορεί να αποφύγει τραυματισμούς, να προετοιμαστεί καλά, να ζήσει μια ωραία ζωή, είναι οικογενειάρχης, οπότε δεν τον φοβάμαι
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x