Πορτογαλία

Φύσσας στην A Bola: «Θα μιλήσω ξανά για ποδόσφαιρο, όταν κερδίσουμε την μάχη της ζωής μας»

Ο Τάκης Φύσσας, που υπήρξε ποδοσφαιριστής και της Μπενφίκα, παραχώρησε συνέντευξη στην έντυπη έκδοση της πορτογαλικής A Bola.

Συνέντευξη στην έντυπη έκδοση της A Bola παραχώρησε ο Τάκης Φύσσας, που έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα. Ο νυν αθλητικός διευθυντής της Εθνικής ανδρών ρωτήθηκε για τους Ανδρέα Σάμαρη και Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ενώ τόνισε ότι θα μιλήσει ξανά για ποδόσφαιρο όταν περάσει όλο αυτό που ζούμε με τον κορωνοϊό.

Eπιπλέον ο 46χρονος παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στην καλή του σχέση με τον Φερνάντο Σάντος, αλλά και την αγάπη του στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Φύσσας στην Α Bola:

Για τους Ανδρέα Σάμαρη και Οδυσσέα Βλαχοδήμο: «Σέβομαι τους δύο παίκτες πολύ, τη Μπενφίκα και ό,τι κάνουν στην ομάδα, ξέρω ότι κάνουν καλή δουλειά, αλλά τώρα δεν θέλω να μιλήσω για το ποδόσφαιρο. Αργότερα, όταν όλα αυτά τελειώσουν, τότε ναι, θα χαρώ να το κάνω. Θα ήθελα όσα πω να είναι μόνο για τη στιγμή που ζούμε, θα μιλήσω για το ποδόσφαιρο όταν κερδίσουμε το παιχνίδι της ζωής μας».

Για την Πορτογαλία: «Ξέρετε ότι πραγματικά μου αρέσει η Πορτογαλία, η Λισαβόνα και η Μπενφίκα, ότι είμαι οπαδός της Μπενφίκα, αλλά γνωρίζω επίσης ότι οι Πορτογάλοι, όπως και οι Έλληνες, ανησυχούν πολύ και γι 'αυτό έχουν την υποστήριξή μου και τον σεβασμό μου. Σας εύχομαι πολλή υγεία. Όπως είπα, είμαι οπαδός της Μπενφίκα, αλλά υποστηρίζω όλους, κρατάτε γερά . Κάθε χρόνο τον Αύγουστο πηγαίνω στην Πορτογαλία και ελπίζω ότι αυτή η χρονιά δεν θα είναι διαφορετική. Ελπίζω να επιστρέψω γρήγορα στην Πορτογαλία».

Για τον Φερνάντο Σάντος: «Συνεχίζουμε να έχουμε φανταστική σχέση, αγαπούσα το να δουλεύω μαζί του και είμαστε πάντα σε επαφή. Τον Μάρτη μιλήσαμε και από κοντά, στην Ολλανδία, στην κλήρωση για το Nations League».

Για την πρωτοβουλία της ομάδας του 2004 για τη δωρεά αίματος: «Προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Έχουμε έλλειψη αίματος στα νοσοκομεία. Η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη, πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες του ΠΟΥ, των γιατρών, των επιστημόνων και της κυβέρνησης. Και να μείνουμε στο σπίτι».

Για τους ποδοσφαιριστές: «Οι στιγμές είναι ιδιαίτερες, το να δουλεύεις την φυσική σου κατάσταση στο σπίτι δεν είναι το ίδιο όπως το να παίζεις ή να προπονείσαι στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x