Γενικά

Η Γαλατά έβαλε «φωτιά» στη μάχη του τίτλου στην Τουρκία!

Η Γαλατάσαραϊ πήρε το ντέρμπι με την Μπεσίκτας, βάζοντας «φωτιά» στη μάχη της κορυφής δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

«Φωτιά» πήρε η μάχη του τίτλου στην Τουρκία, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αφού οι τρεις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας μάχονται... σώμα με σώμα για το τρόπαιο!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Γαλατάσαραϊ επικράτησε με εμφατικό τρόπο στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης 3-1 της Μπεσίκτας, και παρέμεινε ζωντανή στο κόλπο του τίτλου. Η  «τσιμ-μπομ» προηγήθηκε μόλις στο ενδέκατο λεπτό με δυνατό σουτ του Μπάμπελ, με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας να ισοφαρίζει λίγο πριν βγει το ημίχρονο με πέναλτι του Γκεζάλ (42'). Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν έμμεση την απάντηση, με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να τους «πληρώνει» με το ίδιο νόμισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 77' με ωραίο πλασέ του Αρντά Τουράν.

Την ίδια ώρα, η έτερη διεκδικήτρια του τίτλου, Φενέρμπαχτσε, πέρασε με την... ψυχή στο στόμα από την έδρα της Ανκαραγκουτσού (1-2), χάρη στο τέρμα του Βαλένσια στην τελευταία φάση του αγώνα!

Έτσι, μετά το πέρας 38 αγωνιστικών, η Μπεσίκτας παραμένει στην κορυφή με 81 πόντους, με τις Φενέρ και Γαλατά να ακολουθούν στους 79 και 78 αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x