Βρήκε τον τρόπο να πάρει τη φιλική νίκη στην Στουρτγκάρδη κόντρα στην Γκάνα η Γερμανία!
Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας μπόλικες καλές ευκαιρίες για γκολ και παίρνοντας το προβάδισμα με ένα πέναλτι στο 45'+3', όμως είδε την αντίπαλό της να ισοφαρίζει στο 70', πριν βρει το νικητήριο γκολ (2-1) με τον Ουντάβ στο 88'!
Η Γερμανία μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση, έχοντας πολύ μεγάλα ποσοστά κατοχής της μπάλας και φτιάχνοντας συχνά ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, πριν προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45'+3'), όταν ο Χάβερτς εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που δόθηκε με τη βοήθεια των VAR, για χέρι του Αντζετέι.
Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Γερμανία να πιέζει για το δεύτερο γκολ, αλλά με την Γκάνα να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 70', με τον Φατάβου να σκοράρει στην μοναδική τελική προσπάθεια που έκανε εντός εστίας η ομάδα του. Ωστόσο, η Γερμανία βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη, με τον Ουντάβ να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ της στο 88'!
Θυμίζουμε ότι αμφότερες οι ομάδες θα βρεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του φετινού καλοκαιριού. Η Γερμανία βρίσκεται σε όμιλο μαζί με Κουρασάο, Ακτή Ελεφαντοστού και Εκουαδόρ, ενώ η Γκάνα θα τεθεί αντιμέτωπη με Παναμά, Αγγλία και Κροατία.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






