Stoiximan Super League

Γεωργάτος: «Υπάρχει πρόθεση από τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει χρόνο στην ομάδα»

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού και την προσπάθεια που γίνεται φέτος μίλησε -μεταξύ άλλων- στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Τι είπε για την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και την Ίντερ.

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού και την προσπάθεια που γίνεται φέτος μίλησε -μεταξύ άλλων- στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε ότι φέτος είναι σαφώς καλύτερη η εικόνα του Ολυμπιακού και πως ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει καλή δουλειά σε ένα πολύ δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος έπλεξε το εγκώμιο της ΑΕΚ στο ματς με τη Μπενφίκα αλλά και του Γιώργου Δώνη για τον τρόπο με τον οποίο έχει διαχειριστεί τους νεαρούς και όχι μόνο, ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.



Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γρηγόρη Γεωργάτου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» με τον Σωτήρη Ταμπάκο:

Για το έργο του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό:

«Είναι πολύ εύκολο να έχουμε όλοι γνώμη και να κρίνουμε μετά από κάθε ματς. Τώρα δεν είμαι μέσα στον Ολυμπιακό και βάσει των όσων βλέπω πιστεύω ότι οι κατάλληλοι είναι αυτοί που βρίσκονται μέσα στην ομάδα. Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο το έργο του. Ξέρει τους παίκτες που είχε στην προετοιμασία, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να διαχειριστεί τους νέους παίκτες, αυτούς που μπήκαν στην ομάδα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού:

«Κακά τα ψέματα αυτό που βλέπαμε πέρυσι με στεναχωρούσε. Τώρα βλέπω τον κόσμο του Ολυμπιακού να αγκαλιάζει την ομάδα. Αυτή την στιγμή υπάρχει μια ανοχή από τον κόσμο και μια πρόθεση να δώσει χρόνο στην ομάδα».

Για την πορεία της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη:

«Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ άγγιξε το τέλειο με τη Μπενφίκα. Στο τελικό σκορ η ΑΕΚ αδικείται. Το τρίτο γκολ της Μπενφίκα ήταν τυχερό. Πλέον δεν έχει το άγχος για το πρωτάθλημα. Υπάρχει ηρεμία και αυτό είναι σημαντικό. Στο μυαλό είναι μόνο το αγωνιστικό. Η ΑΕΚ έχει καλά αμυντικά χαφ. Βέβαια, οι δύο βασικοί, Σιμόες και Γαλανόπουλος έχουν μεγάλη διαφορά ποιότητας από τους υπόλοιπους μέσους. Ο Πόνσε είναι καλός. Μ’ αρέσει. Βεβαίως, έχει διαφορετικά στοιχεία σε σχέση με τον Αραούχο. Στην τριάδα μπροστά θα ήθελα λίγο πιο γρήγορους εξτρέμ».

Για τα ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και τη Μίλαν:

«Ξέρω τον Ολυμπιακό πολύ καλά. Θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει αυτή τη χρονιά να δει μπάλα. Αν δεις μπάλα θα έρθει και το πρωτάθλημα. Εάν δεν μπορείς να αντέξεις την πίεση τότε καλύτερα να μην είσαι στον Ολυμπιακό. Ούτε καν σκέφτομαι ότι εάν δεν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ θα διώξουμε τον προπονητή. Ο Ολυμπιακός με τη Μίλαν στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Η ομάδα ήταν σωστά δομημένη, αλλά στη συνέχεια κάποιοι παίκτες που δεν έχουν ρυθμό αγώνων, φάνηκαν κουρασμένοι».

Για τις εντυπώσεις του από τον νέο Παναθηναϊκό:

«Όλοι θέλουν να βλέπουν τον Παναθηναϊκό. Έχουν περιέργεια να δουν τους νεαρούς Έλληνες παίκτες της ομάδας. Ο Γιώργος Δωνης έχει διαχειριστεί εξαιρετικά το υλικό. Βλέπω για παράδειγμα τον Γιόχανσον να έχει αλλάξει τελείως, άρα παίζει ρόλο η παρουσία του προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x