Σκωτία

Για το τρίτο σερί τρεμπλ η Σέλτικ

Στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Χαρτς, προκρίθηκε η Σέλτικ, η οποία νίκησε με σκορ 3-0 την Αμπερντίν στον δεύτερο ημιτελικό και πάει ολοταχώς για το τρίτο συνεχόμενο τρεμπλ.

Ολοταχώς για το τρίτο συνεχόμενο τρεμπλ στη Σκωτία βαδίζει η Σέλτικ. Οι «Κέλτες» νίκησαν με σκορ 3-0 την Αμπερντίν στον δεύτερο νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου και προκρίθηκαν στον τελικό, όπου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο για 39η φορά στην ιστορία της με αντίπαλο τη Χαρτς. Η ομάδα του Νιλ Λένον έχει ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ στην αρχή της σεζόν, ενώ στο πρωτάθλημα χρειάζεται τέσσερις βαθμούς σε πέντε παιχνίδια για να σηκώσει και φέτος την κούπα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Σέλτικ είχε από την αρχή τον έλεγχο και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα, όταν η Αμπερντίν έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 36’ λόγω αποβολής του Μπολ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Φόρεστ άνοιξε το σκορ, δίνοντας το έναυσμα για τα όσα θα ακολουθούσαν. Στο 61’ ο Έντουαρντ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 0-2 και τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο.

Έξι λεπτά αργότερα, οι «Ντονς» είδαν να αποβάλλεται δεύτερος παίκτης και συγκεκριμένα ο Φέργκιουσον και στο 69’ ο Ρόγκιτς πέτυχε το τρίτο γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη και πρόκριση της ομάδας του. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, οι παίκτες της Σέλτικ «κατέβασαν ταχύτητα», αφού όλα είχαν κριθεί και το 0-3 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x