Γενικά

Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε πρόταση δανεισμού της Σάρλοτ για τον Γιακουμάκη

Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε πρόταση δανεισμού από τη Σάρλοτ για τον Γιώργο Γιακουμάκη, η οποία διατηρεί δικαίωμα προτεραιότητας σε περίπτωση επιστροφής του Έλληνα φορ στο MLS.

Η Σάρλοτ κατέθεσε επίσημη πρόταση δανεισμού στην Κρουζ Αζούλ για τον Γιώργο Γιακουμάκη, ωστόσο η μεξικανική ομάδα την απέρριψε. Παρ’ όλα αυτά, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων παραμένουν ανοιχτές, καθώς ο Έλληνας επιθετικός δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της Κρουζ Αζούλ.

Η ομάδα της Σάρλοτ, που διατηρεί τα δικαιώματα προτεραιότητας για τον Γιακουμάκη στο MLS, επιδιώκει να τον επαναφέρει στο αμερικανικό πρωτάθλημα, όπου είχε ξεχωρίσει με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Ο 30χρονος φορ μέτρησε 9 γκολ και 7 ασίστ σε 1.628 λεπτά συμμετοχής την περασμένη σεζόν στο Μεξικό, επιβεβαιώνοντας την αξία του παρά τον περιορισμένο ρόλο.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x