Stoiximan Super League

Γιαννίκης: «Από απόψε το βράδυ σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό» (video)

O προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε μετά την ισοπαλία με την Λαμία (0-0) πως οι Ηπειρώτες αφοσιώνονται πλέον στα δύο συνεχόμενα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος με την Λαμία στο ΔΑΚ (0-0) και πλέον έχει μπροστά του δύο συνεχόμενα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, για Κύπελλο και πρωτάθλημα κατά σειρά.

Ο προπονητής των Ηπειρωτών, Αργύρης Γιαννίκης, αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA στη Λαμία, τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Λέο που αποχώρησε από την ομάδα.

Ως προς το ματς με τη Λαμία είπε: «Όχι δεν χάσαμε τον έλεγχο. Γενικά ήταν ένα δυναμικό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες. Πιστεύω ότι αντεπεξήλθαμε. Κάθε ομάδα, είχε από 1-2 ευκαιρίες σε κάθε ημίχρονο. Είχαμε παραπάνω προϋποθέσεις που δεν τις αξιοποιήσαμε, δεν είχαμε καθαρή τελευταία πάσα».

Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: «Ήμασταν αφοσιωμένοι μόνο στη Λαμία και το δύσκολο σημερινό παιχνίδι. Η Λαμία είχε καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, είναι σκληρή ομάδα, καταφέραμε να μη δεχτούμε γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Θέλαμε σίγουρα να σκοράρουμε σε κάποια ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός θα μας απασχολήσει από σήμερα το βράδυ. Τώρα σκέφτομαι να δω πως θα είναι οι παίκτες, να δω ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για την Τετάρτη για να βγει το πλάνο».

Για τον Λέο: «Δουλεύουμε απ’ όταν ήρθα στον ΠΑΣ για να μπουν γρήγορα όλοι οι παίκτες στο πλάνο. Ο Λέο έφυγε, αλλά συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x