Αν και… καρδιοχτύπησε, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Αργύρη Γιαννίκη να στέκεται στο ότι η ομάδα του έκανε τα… εύκολα δύσκολα.

«Δεν θα έλεγα ότι μας έγινε ολοκληρωτικά μάθημα, είχαμε πάλι θέματα στο παιχνίδι μας. Πιστεύω όμως ότι στόχος ήταν η νίκη, το καταφέραμε, προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και το σκορ θα μπορούσε να είναι και στο 0-3. Λογικά μετά ο αντίπαλος μας πίεσε και λογικό είναι να βγάλει φάσεις. Αν βγάλουμε την τελευταία φάση (σ.σ. το έμμεσο φάουλ) θα έλεγα ότι τα πήγαμε εντάξει. Για τους παίκτες δεν είναι εύκολο να παίζουν Σάββατο-Τετάρτη, με την ένταση κιόλας που βγάζουμε στα παιχνίδια μας, αλλά πήραμε τη νίκη», είπε αρχικά ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» στην κάμερα της Nova.

Και πρόσθεσε: «Παραλίγο να γίνει πάλι η ζημιά. Και μετά θα λέγαμε για τον νόμο ότι αν χάνεις πολλές ευκαιρίες η μπάλα σε τιμωρεί. Βάλαμε μυαλό μόνο επειδή πήραμε το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, δεν γίνεται μέσα σε τρεις μέρες να σβήσουμε όλα τα λάθη, αλλά κάναμε ένα βήμα μπροστά, κάναμε πιο πολλές ευκαιρίες σήμερα, θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα πιο άνετοι, είμαστε σε δρόμο εξέλιξης και συνεχίζουμε».

Όσο για το τι κρατάει από τον αγώνα της Ριζούπολης, ο Γιαννίκης τόνισε: «Το πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε δύο γκολ και μπορούσαμε κι άλλα πιο πριν και κρατάω ότι σε κάθε δυσκολία ξαναβρίσκουμε τον δρόμο μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΠΑΣ