Γενικά

Το σόου του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το «respect» στον Μέσι

Το «παρών» στον τελικό της ομάδας του, Νάσβιλ, με την Ίντερ Μαϊάμι για το Leagues Cup έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος… σκόραρε και πανηγύρισε σαν άλλος Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία με την Ίντερ Μαϊάμι, κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο στις ΗΠΑ με τη νίκη επί της Νάσβιλ στον τελικό του Leagues Cup.

Eκείνος που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση, καθώς είναι συνιδιοκτήτης στην ομάδα από το Τενεσί.

Ο Έλληνας σταρ των Μπακς έφτασε με ιδιωτικό αεροπλάνο στην πόλη, παρέα με τον μικρότερο αδερφό του Άλεξ. Όπως είναι φυσικό, με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του «Geodis Park» υπήρξε παροξυσμός, με τον κόσμο να τον χειροκροτεί.

Δεν έχασε, όμως, την ευκαιρία να δώσει το δικό του σόου, εκτελώντας ένα πέναλτι με… αντίπαλο τον Άλεξ, και μετά πανηγύρισε όπως κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά το τέλος του τελικού και την ήττα του Νάσβιλ στα πέναλτι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, με ανάρτηση που έκανε στο Twitter.













Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x